Sport

Här skriver vi artiklar relaterade till sport och idrott. Med tanke på att Parkenov IK utövar idrott på hobby-nivå skrivs artiklarna här också med glimten i ögat på en rolig nivå.
Padeltennis

Padeltennis

Vi på Parkenov IK har hittat en ny sport som vi vill spela mest hela tiden just nu! Väldigt långt i från boxning och hockeyn som vi annars ägnar väldigt mycket tid till men oj så kul det är. Jag pratar givetvis om padeltennis!

Vinst för Sverige i VM-premiären mot Finland

Det blev ingen skräll i Sveriges första match i bandy-VM mot Finland. Trots att Sverige stundtals spelade ganska nonchalant och inte hittade flyt i sitt spel vann dom enkelt matchen med 9–1.
Svenska landslaget i bandy
Foto: Janerik Henriksson

Följ bandy-VM hemma i tv-soffan

Det satsas för fullt för att exponera bandy (som är en Parkenov IK:s sporter) i Sverige. Den 29:e januari till 4:e februari går bandy-VM av stapeln i ryska Chabarovsk och du kommer kunna följa matcher från TV-soffan.
Sarah Sjöström gav bort sin guldmedalj
Foto: SVT

Sarah Sjöström gav bort guldmedaljen i EM

I söndags tog Sarah Sjöström revansch i kortbane-EM när hon simmade hem guld i både 100 meter fjäril, 50 meter frisim och lagkappen över 4x50 meter medley. Efter medaljceremonin för guldet i 100 meter fjäril gav Sarah bort sin guldmedalj till en tjej i publiken.