Blogg

Kul att du hittat hit till vår blogg! Du kanske tänker att vi bara skriver om saker som händer i Parkenov IK här – men faktum är att vi också skriver om intressanta och knaiska saker som händer i idrottsvärlden.

Padeltennis

Padeltennis

Vi på Parkenov IK har hittat en ny sport som vi vill spela mest hela tiden just nu! Väldigt långt i från boxning och hockeyn som vi annars ägnar väldigt mycket tid till men oj så kul det är. Jag pratar givetvis om padeltennis!
Årfest

Kallelse till årsfest

Parkenov IK kallar alla medlemmar till årsfest den 17:e mars 2018. En lång och härlig vintersäsong är över och innan vi går över till sommaridrotterna avslutar vi vintern med en årsfest i sedvanlig ordning.

Vinst för Sverige i VM-premiären mot Finland

Det blev ingen skräll i Sveriges första match i bandy-VM mot Finland. Trots att Sverige stundtals spelade ganska nonchalant och inte hittade flyt i sitt spel vann dom enkelt matchen med 9–1.
Newbody

Nu säljer vi Newbody till laget

Nu är det äntligen dax för Parkenov IK att sälja Newbody-kläder. Många familjemedlemmar och medlemmar har frågat när vi kommer sälja Newbody igen och vi inleder året med att sälja Newbodys gröna katalog 2018.
Svenska landslaget i bandy
Foto: Janerik Henriksson

Följ bandy-VM hemma i tv-soffan

Det satsas för fullt för att exponera bandy (som är en Parkenov IK:s sporter) i Sverige. Den 29:e januari till 4:e februari går bandy-VM av stapeln i ryska Chabarovsk och du kommer kunna följa matcher från TV-soffan.
Sarah Sjöström gav bort sin guldmedalj
Foto: SVT

Sarah Sjöström gav bort guldmedaljen i EM

I söndags tog Sarah Sjöström revansch i kortbane-EM när hon simmade hem guld i både 100 meter fjäril, 50 meter frisim och lagkappen över 4x50 meter medley. Efter medaljceremonin för guldet i 100 meter fjäril gav Sarah bort sin guldmedalj till en tjej i publiken.
Parkenov IK logotype

Nu lanserar vi vår nya sajt

Det är med mycket stor glädje som Parkenov IK avslutar året 2017 med att lansera vår helt nya och fräscha hemsida. Under årets gång har föreningen växt med 15 nya medlemmar och det var dax att ta klivet ut i den digitala världen.