Newbody

Nu säljer vi Newbody till laget

Nu är det äntligen dax för Parkenov IK att sälja Newbody-kläder. Många familjemedlemmar och medlemmar har frågat när vi kommer sälja Newbody igen och vi inleder året med att sälja Newbodys gröna katalog 2018.

Newbody är ett fantastiskt företag som hjälper lag och klasser att tjäna pengar till sin verksamhet. Vi tjänar 37kr per paket vi säljer och tack vare att Newbodys produkter har så hög kvalité är deras rykte otroligt bra.

Newbodys kläder och träningskläder håller tvätt efter tvätt i flera år och kostar endast 150 kr/paket, vilket gör kläderna väldigt prisvärda. Vi har sålt Newbody en gång tidigare och fick tack vare det ihop pengar till ny bandy- och träningsutrustning. Är du intresserad av att köpa Newbody kan du handla via vår webshop hos Newbody eller av någon av våra medlemmar.

Newbody GRÖN katalog 2018

Många av oss i Parkenov IK har sålt Newbody sedan ungdomsåren för att tjäna pengar till både klassen och laget. Varje år säljer drygt 2000 klasser Newbodys produkter och betydligt fler idrottslag. Newbody har nästan blivit lite av en folkrörelse i Sverige. Vill du köpa Newbody genom Parkenov IK kan du maila info{snabela}parkenovik.se.

Givetvis kan ni också tipsa andra lag om att dom kan sälja Newbody för att tjäna pengar till laget för att få råd med sitt fotbollsläger, ishockeyläger eller handbollsläger.

Senast den 25:e februari vill vi ha era beställningar och leveransen kommer ca en vecka efter det.

  • Jens Falkström
Jens Falkström
Om Jens Falkström

Jens är en gammal brottare som i unga år hamnade på pallen i många tävlingar. Efter flera armbågsskador fick brottningskarriären läggas ner.

Idag är Jens Parkenov IK:s webmaster och allt-i-allo som mestadels är med i klubbens brottningsmatcher.