Årfest

Kallelse till årsfest

Parkenov IK kallar alla medlemmar till årsfest den 17:e mars 2018. En lång och härlig vintersäsong är över och innan vi går över till sommaridrotterna avslutar vi vintern med en årsfest i sedvanlig ordning.

Årfesten kommer hållas den 17:e mars kl 19:00. Med anledning av att SM-finalen i bandy spelas denna dag kommer vi att titta på matchen i klubblokalen på projektorn. Bandyfinalen startar 16:00 och vi vill självklart att så många som möjligt kommer och tittar på matchen innan vi går vidare till aktiviteter och kvällens festlokal. Några medlemmar kommer åka ner till Uppsala och titta på matchen på plats – de har fortfarande två lediga platser kvar i bussen och först till kvarn gäller. Priset för resa och biljett är 500 kr.

Mer information om årfesten har skickats i nyhetsbrevet. Glöm inte att anmäla er senast söndag 11/3.

Uppdatering

Styrelsen hade sett fram emot en rolig och nervkittlande SM-final i bandy mellan Villa Lidköping och Hammarby. Med anledning av att Edsbyn och Sandviken tog sig till final kommer vi inte se matchen i klubblokalen. En annan överraskning väntar istället. SM-finalen kommer bli ett 90 minuters långt sömnpiller med ett Edsbyn som försöker försvara sig till ett SM-guld. Istället för ett fullsatt studenternas i Uppsasla med Villa och Hammarbys stora publik kommer det antagligen bara bli pinsamt tomt på läktarna.

Vi hoppas att nästa års bandyfinal blir två roligare lag som vi kan se på.

/Styrelsen

  • Jens Falkström
Jens Falkström
Om Jens Falkström

Jens är en gammal brottare som i unga år hamnade på pallen i många tävlingar. Efter flera armbågsskador fick brottningskarriären läggas ner.

Idag är Jens Parkenov IK:s webmaster och allt-i-allo som mestadels är med i klubbens brottningsmatcher.